SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/002 | 3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 18-20

Intézmény logo

Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokRégi honlapKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. okt. 9.


admin

    Nyílt nap 2023 október

    A meghirdetett nyílt nap keretében közel 400 diák és szülő érkezett az iskolánkba, hogy megtekintsék az intézményt, megismerkedjenek a képzési kínálattal, s betekintést nyerjenek az itt folyó munkába.

    Nyílt nap 2023 október

    Október 9-én a Szerencsi Szc Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium szélesre tárta ajtaját az iskola iránt érdeklődő nyolcadikosok és szüleik előtt. A meghirdetett nyílt nap keretében közel 400 diák és szülő érkezett az iskolánkba, hogy megtekintsék az intézményt, megismerkedjenek a képzési kínálattal, s betekintést nyerjenek az itt folyó munkába. A továbbtanulás előtt álló fiatalok és az őket kísérő szülők először Molnárné Tóth Erika igazgatónőtől kaphattak átfogó képet az intézményünkről, majd az érdeklődési területek alapján szervezett csoportokban járták körbe az épületet, különösen a szakmai oktatás szempontjából legfontosabb helyiségeket: a természettudományos előadótermeket, a legkorszerűbb eszközparkkal felszerelt laboratóriumokat, az informatikai és idegen nyelvi termek egy részét, a sportcsarnokot, könyvtárat, impozáns közösségi tereket.

    A nap második részében interaktív szakmai élményprogramokra vártuk a diákokat. A rendkívül sokszínű kínálatból az előzetes regisztráció során válogattak a jelentkezők, s így mindenki megtalálhatta az érdeklődéséhez és továbbtanulási szándékához legközelebb álló tevékenységeket. Eközben a kísérőket Szülői fórumra invitáltuk, ahol a legoptimálisabb pályaválasztási döntéshez iskolapszichológusi útmutatást kaphattak, majd egy kötetlen hangvételű beszélgetés keretében feltehették kérdéseiket. A nyílt nap lezárásaként az iskolánkkal szemben elhelyezkedő Tokaji Gróf Széchenyi István Középiskolai Kollégiumban kaptak részletes tájékoztatást azok, akik a középiskolás éveiket kollégistaként szeretnék majd élni.

    GALÉRIA

    Nyílt nap 2023

    1000005125.jpg
    IMG_6877.jpeg
    1000005114.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    "Tehetségazonosítás és -fejlesztés..." pályázati beszámoló

    "Tehetségazonosítás és -fejlesztés..." pályázati beszámoló

    Tehetségazonosítás és -fejlesztés a TFG-ben kiemelkedő motoros képességekkel rendelkező tanulókkal című pályázat beszámolója.

    2024. ápr. 29.


    admin

    Akkreditált kiváló tehetségpont

    Akkreditált kiváló tehetségpont

    A SzSzC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium újra elnyerte az Akkreditált kiváló tehetségpont címet a 2023/2024. évi akkreditációs folyamat eredményeként.

    2024. febr. 26.


    admin

    Pályázat elnyerése

    Pályázat elnyerése

    Nagy örömünkre szolgál, hogy iskolánk két oktatója Feketéné Csoma Gabriella és Juhász Zsolt a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által, „Tehetségközelben” – komplex tehetséggondozó programok támogatása címmel kiírt nyílt pályázatán nyertek.

    2024. jan. 24.


    admin


    Partnereink

    SZC logo

    Szerencsi Szakképzési Centrum


    Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

    3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 18-20

    Telefon: +3647352026

    E-mail: tfg@szerencsiszc.hu

    OM azonosító: 203055/002


    2024Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium