Hírek
2025. ápr. 14.
Kóstoló a "Zöld Böjt" jegyében

A "Zöld Böjt" felhívás egyik sarkalatos pontja az egészséges táplálkozásra, a természetközeli alapanyagokból készült élelmiszerek fogyasztására, a növényi alapú étrendre, a húsfogyasztás csökkentésére, a helyi termékek előnyben részesítésére hívja fel a figyelmet. A "Zöld Böjt" keretében iskolánk diákjainak egészségtudatosságát is szeretnénk fejleszteni, ezért ellátogattunk két helyben működő gazdálkodáshoz. Az egyik helyen házilag készített egyedi lekvárokat kóstoltunk Pásztor Krisztina jóvoltából, a másik helyen pedig házi készítésű sajtokat ízlelhettünk Tóth Andrea keze munkájaként. Köszönjük a lehetőséget a helyi termelőknek!
#zöldböjt
GALÉRIA
Kóstoló a "Zöld Böjt" jegyében

